Bernts rotehodes utløp

24 november 2004

Film: Hva finnes det der ute, av BRA, romantisk film?

Her er et forsøk på å lage en liste over ordentlig romantiske filmer, som jeg har likt ordentlig godt. Tips om du skal se film sammen med et vesen av type Kvinne!

En langvarig forlovelse
Finding Neverland
Romeo+Juliet
Sex & Lucia
About a Boy
Den fabelaktige Amélie fra Montmartre
La Vita è bella
Chocolat
The Curse of the jade scorpion
Detektor
High fidelity
Intolerable cruelty
Jalla! Jalla!
My big fat Greek wedding
Punch-drunk love
Tillsammans

Forslag til flere?

11 november 2004

Meta: I dag har jeg lært et nytt ord

Ordet er: Dobok. Nei, det er ikke den boka du leser når du sitter på do - det er en bok du skribler i! Det kan være en logg over farge og konsistens, men den typen skriblerier er nok reservert for "spesielt interesserte".

En dobok er full av hilsner og kommentarer fra dagliglivet til andre som besøker toalettet ditt.

Nesten litt som blogging. Så nå vet vi hvor bloggingen har sin opprinnelse.

Her kan du lese noens dobok. Denne fyren tror han har skrevet verdens første dobok. Elever på Nesodden VGS har skrevet sin egen dobok. Og sist, men sannsynligvis mest: Folk som driver med Tae Kwon Do er veldig glad i sin dobok.

02 november 2004

Livet: Blogileum!

I dag er det et halvt år siden jeg begynte å blogge. Det er underlig å tenke på, jeg ser fremdeles på meg selv som en fersk blogger med en nesten tom blogg. Ok, 34 postinger er ikke mye å skryte av, men det vil i alle fall ta en stund å lese. Et halvt år går fort.

Jeg har et anslag om at jeg har syv mer eller mindre faste lesere, det er ganske mange!

Samfunn: Hyggelige Telenor kundeservice

Tenk deg at du er så uheldig og glemmer PIN-koden til SIM-kortet ditt. Da er det fint å vite at du kan ringe Telenor kundeservice, oppgi personnummeret ditt, og få utlevert PUK-koden som du kan låse opp SIM-kortet med.

Tenk deg at du er så uheldig at du blir frastjålet veska med lommeboka og mobilen din oppi. Jaja, tenker du, telefonen var skrudd av allikevel - så de kan i alle fall ikke ringe for min regning.

Da er det fint for tyven å vite at han kan ringe Telenor Kundeservice, oppgi personnummeret han finner på alle ID-kortene dine, og få PUK-koden..