The Julekalender: Luke 6
Stikk innom butikken. Ta med noe tagliatelle, løk, champignon, bacon, crème fraîche, tomatpuré og kanskje hvitløk, salt og pepper hvis du ikke har noe hjemme. Husk å betale på vei ut!
Kok opp noe tagliatelle-vann. Hakk løken, surr den en smule før du slenger oppskåret champignon oppi panna. Når det kommer seg, slenger du oppi baconen du var så lur å kjøpe ferdigskåret - og etterhvert heller du oppi nesten all crème fraîchen, hvitløken og passe mye salt og pepper.
Et sted inni der skulle du putte tagliatellen i det kokende vannet, men siden du var så dum at du ikke tenkte på det før nå så må du vente i 5 min mens tagliatellen koker. Ellers kunne du spist med en gang retten begynte å småboble!
Nammenam.
Hm, du lurer kanskje på hva du skulle med tomatpurèen? Glemte visst den i farta, men ha oppi litt av det og sammen med crème fraîchen du!
Kok opp noe tagliatelle-vann. Hakk løken, surr den en smule før du slenger oppskåret champignon oppi panna. Når det kommer seg, slenger du oppi baconen du var så lur å kjøpe ferdigskåret - og etterhvert heller du oppi nesten all crème fraîchen, hvitløken og passe mye salt og pepper.
Et sted inni der skulle du putte tagliatellen i det kokende vannet, men siden du var så dum at du ikke tenkte på det før nå så må du vente i 5 min mens tagliatellen koker. Ellers kunne du spist med en gang retten begynte å småboble!
Nammenam.
Hm, du lurer kanskje på hva du skulle med tomatpurèen? Glemte visst den i farta, men ha oppi litt av det og sammen med crème fraîchen du!
2 Comments:
Dette høres deilig ut Bernt! Dette skal jeg jaggu prøve en dag. Kanskje i morgen allerede. Jeg får vann i munnen bare ved tanken!
Trine
By Anonym, at 7. desember 2004 kl. 23:59
Ble det noe god mat på deg i dag, Trine?
Tagliatelle er sånn spaghetti-ting. Bred i stedet for rundt, meget bra!
By Bernt, at 9. desember 2004 kl. 00:32
Legg inn en kommentar
<< Home